Анита Мейзер трябвало да влезе с Николай във ВИП Брадър (Каква интрига им готвеха?)

Гласувайте за статията

Ако Николай Димов беше жив, сега щяхме да го гледаме заедно с Анита Мейзер във ВИП Брадър.

Още преди старта на ВИП Брадър стана ясно, че Анита Мейзер също е трябвало да бъде една от съквартирантките, но сега се оказва, че е щяла да прекрачи прага на Къщата не сама, а под ръка с покойния си съпруг Николай Димов. Преговорите с двойката били за предишния сезон, в който победител излезе Джино, но те отклонили предложението за тази година, когато дали твърдото си съгласие, че ще се включат в риалитито.

Съдбата обаче имаше други планове за тях и Николай така и не доживя да стане брадър, а Анита Мейзер се моли да бъде освободена час по-скоро от ареста, за да се присъедини към съквартирантите и да обясни на дълго и на широко своята версия за скандалните събития. Ако ситуацията бе различна, тя щеше да доказва пред цяла България колко много се обичат с Димов.

Именно за това двамата са изявили желание да участва във ВИП Брадър – за да стопират слуховете, че от три години връзката им куца и че едва ли не бракът им е просто по сметка, а любов никога не е съществувала. Преди няколко месеца те разговаряли с продуцентите, а веднага след това отпрашили на романтична екскурзия в Коста Рика. Там са се отдали на бурни страсти, от които целият хотел е пропищял, пише bgdnes.bg.

Продуцентите били повече от доволни от положителния отговор на Анита Мейзер и мускулестия й съпруг, че веднага започнали да мисля каква интрига да им спретнат, че да им развалят любовната идилия. Така се спрели на Майк Тайсън, за който самата миска е споделяла, че от години й е отправял неприлични предложения. Омаяли боксьора със солиден хонорар и най-вече с възможността да бъде със палавата силиконка.

Анита Мейзер и Николай щяха да са съквартиранти

Сега обаче този шанс сигурно ще му се размине, освен ако съдът не я пусне под домашен арест. И в двамата случая обаче, Тайсън ще влезе в шоуто, защото има подписан контракт. Интересно дали ще успее да накара Анита Мейер да загърби траура на бърза ръка, ако се срещнат отново очи в очи.

anita taisun

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар