Анита Мейзер с пикантни подробности за Николай (Вижте шокиращите им тайни)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер рони сълзи за Николай, той бил любовта на живота й

Анита Мейзер през сълзи разкри всичките си тайни. В студиото на Карбовски миската сподели, че иска да разкаже за отношенията си с Николай. За да излезе истината на яве.

Бършейки разплаканите си очи Мейзер призна, че съпругът й е любовта на живота. Двамата се чувствали като в рая. Подозира, че някой им е завидял и ги е прокълнал.

Роднините му си отдъхнали когато Николай заминал за Америка при нея. У нас си имал проблеми с полицията. Били доволни, че започва живота си на чисто. Цял месец Анита и любимия обикаляли Щатите и се наслаждавали на връзката си. После отиват на Хаваите и се женят.

Когато по-късно се налага да се разделят заради очакваната зелена карта двамата винаги поддържали връзка. Като си говорили и се гледали по телефоните.” Даже и любов сме правили по телефона”, без срам признава обърканата жена, предават от електронната агенция blitz.bg.

Анита за първи път успява да се усмихне когато си спомня хубавите неща. Които в последствие се оказа, че безвъзвратно е загубила. Заради неговата безумна идея с свинските опашки. Да се докаже, че е Господ.

Мейзер признава, че Николай имал усещането, че Христос се е вселил в него. Затова си направил последния татус с фигурата му.

Миската смята, че смъртта му не нормална и е отвратителна. Още си скубе косите, че го е послушала.

Анита Мейзер иска прошка от майката и сестрата на любимия си. Знае, че няма как да живее без опрощение. Но ги разбира, че я мразят защото за тях тя е най-черната.

Изпадналата в откровение разсипана жена признава, че наистина произхожда от смесен брак между българка и турчин. Срамувала се от това, но никога не се е наричала Айше.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Анита Мейзер с пикантни подробности за Николай (Вижте шокиращите им тайни)”

 1. Popi

  ян. 16. 2017

  Лиза Стоилова е супер неграмотна журналистка.
  1)“Заради неговата безумна идея с свинските опашки“.
  2)“Aнита за първи път успява да се усмихне когато си спомня хубавите неща. Които в последствие се оказа, че безвъзвратно е загубила.“
  и много други…………….

  Reply to this comment

Добавете коментар