Анита Мейзер стана за резил в шоуто на Слави (Видео)

Анита Мейзер стана за резил в шоуто на Слави (Видео)
5 (100%) 2 votes

Анита Мейзер стана за резил в шоуто на Слави, подари му лентата на мисис България

Анита Мейзер стана за резил в шоуто на Слави Трифонов. Мисис България, която продължава да е в центъра на скандала, след като бе изпратена на мисис Свят, пак се прояви. Този път тя подари на Слави лентата от конкурса, защото я „заслужавал“, което предизвика взрив от смях в залата.

Скандалната силиконка сподели още, че не искала в Америка да я познават като жителка на Боливия и затова щяла да снима филм за България, който да излъчи в САЩ. „Не искам да ме свързват с Боливия и да се сещат за наркокартелите там“, сподели още скандалната брюнетка.

Анита Мейзер се прояви и в шоуто на Слави

Анита Мейзер се прояви и в шоуто на Слави

Сред бисерите, които зрителите чуха още, бе и че тя е истинска мисис България. Както е известно, притежателката на правата на конкурса в България Меги Савова от доста време води спор с Мейзер именно по този повод. Официално силиконката не е участвала, нито пък е била коронована в официалния конкурс за красота и следователно няма право да участва в международни конкурси с титлата „Мисис България“. Тя обаче се титулува точно така в шоуто „Мис Пепеляшка“, където бе пратена да рине тор и да гледа кокошки.

Двете дори в момента водят дела в съда, тъй като според Меги Савова, тя не е печелила никога титлата мисис България, още повече, че правата за конкурса се държат от Савова. В същото време Мейзер твърди, че е победителка в алтернативен конкурс за красота, който й дава право на международни участия. В крайна сметка двете ще изясняват отношенията си в съда, а междувременно зрителите доста се позабавляваха по време на участието на Анита Мейзер при Слави. Водещият не бе толкова дързък да я настъпи, както направи с Азис преди години, но не спря да я дразни и провокира през цялата вечер. Как мина гостуването й, както и още бисери от него, можете да видите ТУК: www.slavishow.com/шоуто-на-слави-4-юни-2015-г/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар