Анита Мейзер разпуска на Карибите след затвора (Снимки)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер го удари на живот, за да забрави ужасите от затвора

На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната силиконка Анита Мейзер. Тя сама се похвали в социална мрежа с пътешествието до екзотичната дестинация. На кадрите няма следа от смачкания вид на Мейзер, който беше придобила, докато срещу нея течеше делото за смъртта на съпруга й Николай Димов.

Младият мъж на 52-годишната силиконка издъхна, завързан със свински опашки в жилището им във Варна в средата на август 2016 г. Мейзер бе осъдена на 2 години за причиняване на смърт по непредпазливост и на още толкова за предложен подкуп на полицаите, дошли да правят оглед на трупа на съпруга й на местопрестъплението. В крайна сметка Мейзер излежа две години, напусна пандиза през лятото и отпраши за САЩ, където живяха с Николай преди смъртта му.

 

Анита Мейзер

Снимки: БГ Днес

Със стъпването на американска земя Анита се отдавала на релакс след прекараните две години зад решетките. Пътуването й до Карибите в първата седмица на декември тя направила благодарение на свой приятел, чието име спестява в коментари под снимките си. На тях Мейзер се припича по гащеризон с голи рамене и къси крачоли на чуден тропичен плаж, изтегната върху дебелия ствол на огромна палма, а близо до краката й се плискат топлите карибски вълни.

 

„Добре, че са приятелите ми по света и у нас. Благодаря ви! А на този остров съм на поредното, но най-специално гости. Бог да те благослови, братко!“, е написала Мейзер в един от малкото си коментари под публикуваните снимки. Нейните думи предизвикват вълна от постове на нейни приятели, които й пожелават здраве, щастие и й вдъхват увереност да продължи живота си както й харесва и да се радва на слънцето.

Близък от миналото на силиконката е написал само две думи – „свинска опашка“, и това отприщва нова вълна от постове, в които той е упрекван за думите си, които са откровена препратка към миналото й. Сама Мейзер реагира остро и припомня на писача, че е кръстница на едното му дете, за което дълго се грижела преди години.

„Нека Господ ти прости всички твои грехове и бъди здрав, за да се радваш дълги години на децата си и собствения живот! Не мога да повярвам, че и ти си заблуден! Един ден ще разбереш колко мръсно ме наредиха …“, отговаря осъдената.

Снимки: БГ Днес

Неговият отговор към симпатизантите на Мейзер е лаконичен: „заблудени, дори нямате респект към опечалените…“

Мейзер подминава тези думи с мълчание, но пише философски пост: „Животът е пътуване, а не дестинация… Едни минават по магистрали, други по малки улички, а други по разбити пътчета… никой обаче не е „забравен“ да живее вечно на земята, затова бъдете добри хора, уважавайте се и стига сте завиждали и злобяли. Дори и милиардерите си отиват от този свят с катафалки, с единствената разлика, че са луксозни. Всички гнием по един и същи начин под земята, затова бъдете различно ДОБРИ хора, докато все още сте в „движение“ и дишате … Бог да ви благослови“.

След разпускащата ваканция на Карибите Мейзер отскочила и до Атланта, където преди дни се проведе конкурсът „Мис Вселена 2019“. Силиконката се е тагнала от залата като присъстващ на живо зрител и е пуснала клипче с коронясването на победителката Зозибини Тунзи от Южна Африка.

След изчезването си от България в края на лятото Мейзер се установила в столицата на хазарта Лас Вегас, където имала имоти, наследени от първия й мъж, чието фамилно име все още носи. От активността на бившата затворничка в социалната мрежа се вижда, че едно от първите посетени от нея места извън Невада е близкият природен парк „Арките“ в Юта. Там Мейзер се е увековечила на кадър върху едно от впечатляващите скални образувания, които често се използват за фон в холивудски уестърни, пише Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар