Анита Мейзер продава фаталния апартамент, в който уби мъжа си (Никой не иска прокълнатия дом)

Анита Мейзер продава фаталния апартамент, в който уби мъжа си (Никой не иска прокълнатия дом)
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер се мъчи да продаде апартамента, в който умря мъжът й

Анита Мейзер продава фаталния апартамент, в който уби мъжа си Николай Димов. Просторният апартамент на мургавата силиконка със спорна биография, разположен на 2-ия етаж в стъклена кооперация на улица „Първа“ в местността „Траката“ в морската столица, се продава чрез агенция „Явлена“, като цената на жилището от 208 квадратни метра е фиксирана на 600 000 лева, писа „Уикенд“.

Макар имотът на Анита Мейзер да е в перфектно състояние, отлично обзаведен с дизайнерски мебели и да е на има-няма 500 метра от резиденцията на властта Евксиноград, кандидат-купувачи за апартамента липсват.

Анита Мейзер

Снимка: ХотАрена

„Жилището се продава от поне година, но никой не иска да го купи заради трагедията, която се разигра там. Цяла Варна знае, че апартаментът е прокълнат и няма смелчага, който да се настани. Имотните брокери се мъчат да го продадат на руснаци или други чужденци, но засега без успех“, признават пред „Уикенд“ съседи на 53-годишната носителка на приза „Мисис България“.

Само преди два месеца – на 24 юни, Анита Мейзер излезе предсрочно от затвора, след като съдиите приеха, че здравословното й състояние зад стените на Сливенския затвор рязко се е влошило. Срещу 5 000 лева парична гаранция мургавата секс бомба напусна килията си, за да се лекува. Според съдебните лекари, овдовялата за втори път българка с двойно гражданство страда от бактериална вагинална инфекция и от силиконите си. Трябвало да се подложи на нови пластични операции, за да опази огромните си 600-кубикови гърди.

Мейзер е въдворена под домашен арест, но не в апартамента във Варна, в който уби културиста Николай Димов, а на друго място, пазещо се в тайна. Според близки до фаталната миска, към днешна дата тя обитава къща във варненското село Виница. Опитала се да си издейства пътуване до чужбина, уж за да се подложи в чуждестранна клиника на пластични операции, но съдебните власти не й разрешили, тъй като се опасявали, че тя ще се укрие от правосъдието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар