Анита Мейзер обикаля света с кръвнината за убития си мъж (Силиконката отказа да плаща на роднините на Николай)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер с врътка се измъкна от плащането на кръвнината за Николай

Да обиколи света планира Анита Мейзер осъдена за смъртта на мъжа си Николай, вместо да плати кръвнина от 100 хиляди лева.

Намерението си за предстоящото околосветско пътешествие обяви самата Анита на страницата си във фейсбук, публикувайки клипче от последната си екзотична ваканция. На кадрите 52-годишната Айше, както е истинското й име позира в цикламен бански, който вади на показ напомпаната й пазва.

Анита Мейзер

Снимка: ХотАрена

„С Божията воля ще обиколя всичките си приятели по света. Приемам покани за следващо гостуване, мога да спя и на земята”, пише Мейзер.

Думите й провокират множество покани за гостуване по целия свят от нейни приятели. Не липсват оферти и от България, където силиконката едва ли ще посмее да се появи. Мейзер изчезна от родината малко след като напусна затвора, където изтърпя наказание от две години заради причиняване на смърт по непредпазливост на 39-годишния си съпруг. Културистът Николай Димов издъхна завързан със свински опашки на масажната маса в жилището на жена си във Варна.

До днес Мезйер още не е платила стотинка на близките на погубения Николай, разкриват запознати. Освен ефективната присъда Анита трябва да заплати и 1000 хиляди лева на майката на Никола-Петранка, Към момента те са дължими от Мезйер. Според близки принудителното събиране на кръвнината също ще е трудно. Осъдената силиконка е дарила имуществото си на своята дъщеря. Мезйер официално няма доходи или банкови сметки, от които да се вземат парите, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар