Анита Мейзер забърка грандиозен скандал и в Мис Пепеляшка

Гласувайте за статията

Анита Мейзер забърка  грандиозен скандал

Анита Мейзер ще участва в тв шоуто „Мис Пепеляшка“ и предизвика нов скандал. Във визитката по Нова тв тя е представена, като бивша „Мисис България“и организаторите на конкурса скочиха против това. Те изразиха гневно своята позиция и се мотивираха, че Анита Мейзер никога не е участвала в престижния конкурс.

Анита Мейзер забърква скандал в "Мис Пепеляшка"

Анита Мейзер забърква скандал в „Мис Пепеляшка“

Правата на марката „Мисис България” се държат от Меги Савова и никой няма право да обявява или рекламира участничките без нейното съгласие на територията на нашата страна. Организаторите смятат, че личности, които не са носителки на титлата или дори не са участвали  в конкурса не могат да си правят реклама за сметка на останалите, защото това е грубо нарушение на закона. Това си е чиста обида за организаторите и участничките в конкурса.

Организацията „Мисис България”очаква от продуцентите на предаването „Мис Пепеляшка“, както и на Нова телевизия да изяснят случая и да се извинят на организацията и на зрителите за подвеждащата информация. Дали продуцентите са сбъркали или самата Мейзер ги е подвела остава да се изясни.

Анита Мейзер е българката, която ни представи на конкурса  „Мисис Свят“и още с появата си на престижното състезание предизвика бурна реакция в социалните мрежи и по всички медии. „Грозна и самодоволна“, „срам за България“ бяха само част от коментарите на посетителите в мрежата. Тя стана нарицателна с плашещата си визия и феновете недоумяват кой я прати да представя България на известния конкурс. Скандалната варненка спечели първо място в състезанието „Най-достойна омъжена българка“ проведено на „Златни пясъци“и като победителка си извоюва правото да ни представи в Мериленд. Колко честно е проведен този конкурс остава да гадаем, щом победителката уплаши със вида си всеки, който я видя.

Анита Мейзер ще участва в реалитито „Мис Пепеляшка“ и с нетърпение очакваме да разберем, какви ще ги забърка там.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар