Анита Мейзер с див купон за РД зад решетките (Вижте как се сдуши с тарторките)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер празнува РД в затвора, на миската й спретнаха див купон в кауша

Анита Мейзер стана любимката на Сливенския затвор. Самата тя се изфука, че са й подготвили як купон като на известна рок звезда. Миската се е сдушила с тарторките на кауша. Които се погрижиха за тържеството на рождения й ден.

По ирония на съдбата Анита Мейзер през 2007 година пак празнува РД в затворе, но не като осъдена, а като звезда в мъжкия затвор

Мейзер бе уплашена при влизането си зад решестките. Страхуваше се от издевателства. Оказа се обаче, че си пасна с главатарките. И те за грижат за нея като първа дружка.

За рождения ден на миската, която чукна 53 лета бяха подготвили огромна торта от натрошени бисквити и банани. А още от сутринта им разрешили да си пуснат флашка с най-големите поп и фолк хитове. Затворничките полудели в диви кючеци и гьобеци в чест на известната рожденичка.

Иначе официалната част минала в стаята за свиждане. Там Анита влязла последна и се ръкувала с всички. Те пък я поздравили с „Честит, рожден ден!”, предават от електронното издание blife.bg.

Мейзер признава, че за първи път се чувства поне малко щастлива. Вече три месеца търка наровете в женския затвор. Но пандизчийките я обичат и почитат. Както дори отделили от собствените запаси да й направят тортата.

Самата миска признава, че е близка с най-големите главатарки. Които не дават й косъм да падне от главата й. Обвинената в убийство Анита признава, че пише книга за собствения си живот. Заканва се да разкрие големите игри на всички и  да бъде искрена и откровена до край.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар