Анита Мейзер върти любов с Майк Тайсън във ВИП Брадър?! (Какво ги свързва?)

Анита Мейзер върти любов с Майк Тайсън във ВИП Брадър?! (Какво ги свързва?)
4.5 (90%) 2 votes

Ако Анита Мейзер смени ареста с ВИП Брадър, то и риалитито ще бъде наистина скандално!

ВИП Брадър стартира утре, а вече е ясна и световната гост-звезда за юбилейния десети сезон. Това ще бъде стар познайник с скандалната Анита Мейзер, която вероятно също ще прекрачи прага на Къщата в Нови Хан. Става въпрос за култовата боксова легенда Майк Тайсън. Поканата към него е отправена именно по линия познанството му с варненката, която е обвинена в убийството на приятеля си Николай Димов.

Вероятно ще се запитате какво общо пък имат Анита Мейзер и Майк Тайсън? Както стана ясно, миската дълги години е живяла в САЩ и е работила какво ли не, само и само да върви по пътя към американската си мечта. Така преди доста време съдбата я среща с легендарния боксьор. Двамата се запознават на едно от прословутите партита на „Плейбой“. Тогава Анита се подвизава като ресторантьор, а щом я вижда, Тайсън обещава, че ще бъде негова.

Не е ясно дали заканите му са се изпълнили, но преди години самата Мейзер не пропусна да се похвали, че боксьорът й е предложил 10 хиляди долара, за да бъде негова за една нощ. Явно продуцентите на Брадъра са се разровили из архивите и са намерили тази доста интересна интрига, която може да се окаже скритият им коз, ако успеят да си изиграят правилно картите, пише pik.bg.

Предложението към Тайсън дошло преди месеци и било подплатено със солиден хонорар, а той дал съгласието, особено щом узнал, че и предишната му тръпка Анита Мейзер ще е вътре и най-накрая ще имат възможност да се усамотят. Не е ясно обаче дали знае какви ги върши тя с креватните си партньори. Адвокатът на миската също потвърди, че тя се познава доста добре с боксьора и е виждал техни снимки заедно.

Анита Мейзер и Тайсън са преживели авантюра

Освен това тя не е загубила желание да участва в риалитито и няма търпение да излязат експертизите, за да се докаже нейната невинност и да бъде пусната под гаранция или подписка. Тогава Анита Мейзер ще се присъедини към брадърите, което иска да направи с една основна цел – да разкаже истината за смъртта на Николай и обществото да чуе нейната версия, след което ще се гледа с други очи на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар