Анита Димитрова била шута на атлетичен мачо заради Рачков (Вижте какъв красавец смени със застаряващия комик – Фото на бившия й)

Анита Димитрова била шута на атлетичен мачо заради Рачков (Вижте какъв красавец смени със застаряващия комик – Фото на бившия й)
4 (80%) 1 vote

Плеймейтката сменила млад атлетичен фитнес инструктор с  48-годишния комик с бирено коремче

Плеймейтката Анита Димитрова преди да се обвърже с актьора Димитър Рачков била в афера с млад мускулест фитнес инструктор. Тя била влюбена в младеж от родния си град Хасково, който освен, че бил симпатяга имал и дебела банкова сметка.

Неговото име остава в тайна, но не и лъскавата му кола, с която джитка из града, където е родена русокосата любима на комика.

Неизвестният мускулест плейбой шофира Мерцедес S, чиято цена е 100 бона. Говори се, че  в Хасково момите се надпреварват да го свалят и му се носи славата на най-желан ерген. Никой не може да повярва, че Анита му е била шута заради „чичака Митко Рачков”.

Бившият на плеймейтката млад, красив и атлетичен мачо

Връзката на блондинката с бившето й гадже била много сериозна, разправят в града. Двойката се разделила преди около една година и половина, а техни близки коментират, че мачото й бил първото й гадже.

Това никак не е чудно защото Димитрова преди три години все още в бил ученичка. 22-годишната плейметка в момента учи висше образование в УНСС, където младите й колеги нe спират да флиртуват с нея. Но тя не им обръщала внимание и била вярна на любимия си, предават от marica.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар