Аниела Милушева попиля Нора Недкова с още разкрития: Тази е на дъното, натискаше се на гаджето ми в тоалетна!

Гласувайте за статията

Приятелката на Нора Недкова окончателно я съсипа с тези разкрития

Приятелката на Нора Недкова окончателно я съсипа. По думите на Аниела Милушева, плеймейтката не само е предлагала компанията си срещу заплащане, но освен това си позволила да налази гаджето й в тоалетна на столично заведение.

Бизнесдамата Аниела Милушева, сподели още, че двете се скарали именно по тази причина. „Тя никога не е имала мъж, който да я обича. Всичките са й плащали. Мога да пусна и други разговори, но не искам да замесвам още хора, затова ще ги запазя в тайна. Това момиче е болно. Налази гаджето ми в обществена тоалетна, при положение, че само няколко минути по-рано беше с мен…“, разкрива потресената Милушева, цитират от blife.bg.

Милушева разкрива още, че Нора Недкова си е платила титлата, за да си вдигне тарифата сред мъжете. „Тя е платено момиче и има психични отклонения. Затова и родителите й не искат да я виждат“, твърди още съдружничката на Ганев. „Върхът на предателството й беше, когато се опита да сваля моя приятел. Тя винаги си е мечтала да я ухажват богати и известни мъже, но никой не я иска“, допълва още тя.

Признанията й шокираха мнозина, особено след скандалния чат, който излезе малко преди това. В него Недкова се оплаква, че го е закъсала с парите и пита как се развлича китаец в спалнята, тъй като има среща с такъв. Отговорът на моделката бе лаконичен „Не съм светица, но не съм и пропаднала. Поздрави на всички от морето“.

Плеймейт войни?

Странното е, че часове след като Аниела Милушева пусна разкритията за плеймейтката, столичен бизнесмен направи други скандални разкрития за родните еротични моделки. Както „Клюки“ писа, тузарят си ги е поръчвал на цени между 300 и 500 лв. Последната му среща с една от актуалните хубавици обаче завършила доста неприятно, заради липсата й на добра интимна хигиена. Като мъжът не пропусна да добави, че се касае за известна блондинка с особено големи претенции и нисък ръст.

Нора Недкова и Аниела Милушева окончателно се скараха колаж снимки: Facebook

Нора Недкова и Аниела Милушева окончателно се скараха колаж снимки: Интернет

Явно в плеймейт средите се заформя кървава вендета срещу актуалните красавици, а Недкова не е единствената, която го отнася…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар