ПОТРЕС! Анелия пее ФАЛШИВО! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Всенародната любимка не успя да изпее и една вярна нота

Шок и ужас! Всенародната любимка сред фолк певиците Анелия остана без глас. Екс половинката на Коко Динев тотално потресе феновете си с музикалните си изяви в шоуто на Слави. Красавицата грабна микрофона с идеята да се изяви акапелно, но за зла участ пя… фалшиво.

Анелия потресе с фалшиво пеене

Анелия потресе с фалшиво пеене

Почитателите на звездата са в шок и още не могат да осъзнаят случилото се. Певицата не успя да изкара и един верен тон от гърлото си. Дали по здравословни причини или друго, но Анелия направо притесни почитателите си с фалшивото си пеене. Някои от феновете й дори  се чудят – досега певицата все на плейбек ли е пяла или просто е загубила временно гласа си.

Факт е, че за 10 години на сцената Анелия все трябва да притежава музикален талант, за да се радва на толкова много фенове. От друга страна, фолк дивата съвсем няма да е първата певицата, която се изявява на сцената без капка талант.

Феновете на певицата искрено се надяват проблемът с гласа на Анелия да е само временен и певицата да се възстанови до голямото си шоу.  Все пак след броени дни изпълнителката ще  изнесе грандиозен концерт в НДК, на който смята да изпее най-големите си хитове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар