Виснаха ци*ите на Анелия?! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата демонстрира виснали форми на участие

Фолк певицата Анелияуплаши феновете си сериозно. По време на последното си участие в пловдивски клуб, изпълнителката показа доста увиснали форми. Под блузата на звездата издайнически личаха висналите силикони на Анелия. Изглежда многообичаната изпълнителка има известни проблеми с бюста си или е посетила неподходящ пластичен хирург наскоро.

Анелия показа виснало деколте

Анелия показа виснало деколте

„Прилича на някоя бабичка така“, коментират фенове на звездата. С къдрави коси, раздърпана блуза и виснал бюст, изпълнителката не беше особено приятна гледка. Мнозина дори заподозряха, че и на Анелия й е гръмнал силикона. Не липсваха и коментари, че в последно време изпълнителката се е занемарила пропускайки спортните си тренировки. Което според някои естествено довело и до увисването на бюста й, пишат от zvezdno.bg.

Нещо определено не е наред с формите на певицата

Нещо определено не е наред с формите на певицата

Феновете на певицата обаче са категорични, че фолк дивата всъщност няма никакви проблеми. И странният й външен вид се дължи на неподходящо избран тоалет. Изпълнителката се появи на участие в доста раздърпан вид, което не е обичайно за нея.

На колегата й  Илиян обаче не му пука от това

На колегата й Илиян обаче не му пука от това

За сметка на това колегата й Илиян изглежда не можеше да държи ръцете си далеч от нея. Каква е истината за деколтето на Анелия само тя си знае. Факт е обаче, че бюстът на певицата изглежда твърде привлечен от гравитацията в последно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар