Анелия ОТРЯЗА Галена! ВИЖТЕ ЗАЩО

Гласувайте за статията

„Няма да играя в цирка на Галена“, категорична е певицата

Фолк певицата Анелия категорично отряза  колежката си Галена. Изпълнителката на „Така ме кефиш“, сподели, че колежката й просто разиграва циркове и си прави реклама на неин гръб.

Анелия отряза Галена

Анелия отряза Галена

Тя сподели, че няма никакво намерение да обръща внимание на нападките на брюнетката. И е категорична, че помежду им няма конфликт.

„Няма да играя в цирка на Галена“, лаконична е пред bliasak.bg Анелия. Всенародната любимка смята, че поведението на Галена е твърде детско и превзето и не си струва да й се обръща внимание. Освен това изпълнителката сподели, че е твърде заета с кариерата си, за да се занимава с интриги зад гърба й.

Запознати обаче издават, че Галена сама е провокирала конфликта. И се опитва да настрои публиката срещу Анелия, заради наградите на „Пайнер“. Не е тайна, че от години Галена и Преслава си разменят приза „Певица на годината“, но като фаворитка на публиката тази година е сочена Анелия. Именно това стана и повод за нападките срещу най-обичаната певица.

Освен всичко друго в последно време Галена е първа дружка със съперницата на Анелия Емилия. Вероятно под давление на блондинката, която в последно време постоянно злобее срещу старозагорката, Галена наистина се опита да спретне медиен цирк и да настрои феновете срещу Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар