Анелия се натиска на Коцето, жена му в истерия

На поп фолк дивата Анелия изглежда й омръзна да бъде сама. С настъпването на лятото певицата явно доста се е разгорещила и дори не си прави труда да го скрие.

Проблемът обаче е, че отново се е насочила към погрешния мъж. Този път това е колегата й Константин, на когото Анелия най-безсрамно пусна ръка по време на парти в Студентски град.

В заведението по това време участие имала братовчедката на Коцето – Лияна, пред чиито поглед и пред очите на стотиците посетители, бившата на Коко Динев обходила с ръка тялото на мускулестия Константин.

През цялата вечер Анелия се въртяла около него като котенце в размножителен период, а погледите и усмивките й били повече от красноречиви.

Въпреки че жененият Константин видимо не дал зелена светлина за набезите на колежката си, съпругата му Надя разбрала новината и била бясна.

Прочута с ревността си, която е съвсем оправдана като се има предвид репутацията на изпълнителя, Надето му вдигнала луд скандал и едва устояла да не грабне телефона и да направи Анелия на пух и прах.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.