Анелия разтресе яки баджаци и целулит в Като две капки вода (Вижте как изглежда без фотошоп – Видео + Снимки)

Гласувайте за статията

Анелия раздруса яки баджаци на сцената на Като две капки вода, видя Kliuki.net.

Певицата влезе в образа на Дара на последния лайв, като за целта се беше стъкнала в провокативно екипче, разкриващо не малко от нея. Целият ляв крак на пайнерката беше изваден на показ, разкривайки доста наедрелите й бедра и задни части.

анелия без фотошоп

Снимки: Клюки.нет

Да не говорим, че по ханша й се забелязваше и доста целулит, въпреки стягащия чорапогащник. По всичко личи, че певицата е трупнала килограми покрай пандемията и стоенето вкъщи. Нещо, което не се забелязва в акаунтите й в социалните мрежи. Където Анелия е с манекенски размери и слаби бедра.

Очевидно и тя, по примера на Андреа и сие колежки, се вталява с помощта на обработващи програми. И на живо гледката е съвсем различна.

Килограмите обаче не я притесняват, още повече, че след изпълнението си звездата сподели, че в живота й има мъж, с когото се чувства щастлива. Той обаче не е познато в светските среди лице и двойката няма намерения да сключва брак, тъй като певицата вече се е виждала като булка.

Както знаете, тя има зад гърба си един брак и развод с Коко Динев, от когото е и дъщеря й.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Анелия разтресе яки баджаци и целулит в Като две капки вода (Вижте как изглежда без фотошоп – Видео + Снимки)”

  1. Дани

    апр. 06. 2022

    Написа тези думи перфектния и метна камъка злобен….

    Reply to this comment

Добавете коментар