Анелия към Емилия: Прощавам ти!

Гласувайте за статията

Фолк певицата сподели, че не се вълнува от заяжданията на блондинката

Фолк певицата Анелия окончателно сложи край на споровете си с Емилия. Въпреки че половинката на Коко Динев не пропуска случай да захапе бившата му съпруга, Анелия пази мълчание и не отговаря на нападките й. По повод последните скандали, в които името й бе забъркано фолк певицата откровено заяви, че те съвсем не я интересуват, пишат от електронното издание hotnews.bg.

Анелия прости на Емилия обидите

Анелия прости на Емилия обидите

„Не се вълнувам от Емилия, Драганка или Петранка. Интересувам се единствено от бащата на детето си – Коко“, заяви в прав текст певицата по повод новата жена до бившия си съпруг. Анелия е категорична, че не е тя човекът, който да съди етично или не е поведението на бившата й съперница. Двете певици са в постоянна студена война, откакто блондинката разведе изпълнителката с хазартния бос. След което не пропусне публично да я обиди, заявявайки, че „само лошо е видяла от нея“.

„Аз няма да съдя никого. Има кой да съди хората“, сподели Анелия и допълни, че й прощава за всички обиди, които е понесла. „Когато простиш на някой и си в хармония със себе си, тогава значи, че си успял“, коментира певицата, която в момента подготвя грандиозен юбилеен концерт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар