Анелия проговори за дъщеря си (Вижте има ли корекции по лицето си Ивон?)

Анелия проговори за дъщеря си (Вижте има ли корекции по лицето си Ивон?)
1 (20%) 1 vote

Анелия проговори за скандалната визия на дъщеря си, певицата е категорична, че Ивон няма корекции по лицето

Анелия е категорична, че дъщеря й няма никакви пластични корекции по лицето или на друго място по тялото. Като една грижовна майка тя признава, че никога не би разрешила на момичето си да се подложи на интервенции за разкрасяване. Все пак Ивон е ученичка и възрастта й е твърде неподходяща да се прави на силиконова кукла.

Иначе фолк дивата признава, че като всяко 14 годишно момиче тя иска да прави експерименти с външността си.  И най-вече да се гримира. Анелия смята, че няма нищо лошо в това да се учи как да използва правилно грима.  Заедно с нейните съученички като всички младежи следят социалната мрежа и от там копират визиите на световно известните звезди. Като от тях се учат да правят селфи муцунки.

Ивон Динева

Певицата е спокойна за Ивон защото на училище никога не ходи с грим. Повече се притеснява за нейното образование. И най-вече за опасностите на живота като полов живот и наркотици. Затова, че някой я е коментирал как изглежда на снимка никога не би я тормозила. По-скоро гледа да я запознае с това какво я чака след като завърши училище.

Анелия отрече всички клюки и слухове, които се разпространяват лично за нея, че ще вдига сватба с турски дипломат. Певицата сподели, че на такава възраст едва ли  би се решила на брак.  А и вече веднъж се е видяла като булка. За нея най-важното е да има партньор до себе се, а не съпруг, предават от електронното издание life.dir.bg.

На въпроса има ли мъж до нея красивата певица с усмивка казва първо „Не, нямам”, но после се замисля и отговаря „Може и да имам”.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар