НЕ Е ИСТИНА! Ето защо Анелия препъна Багата на финала

Гласувайте за статията

Фолк певицата Анелия се оказа отговорна за нелепата мисия на Благой Иванов

 

Страстите покрай „ВИП Брадър” отшумяват, но потребителите продължават да коментират своите любимци. За мнозина победител трябваше да бъде Багата, въпреки пиянската му изцепка, както и като цяло неактивното му участие в шоуто.

Боецът си има своите верни почитатели и това явно не може да се промени, макар че с някои свои постъпки той успя да отблъсне мнозина.

Анелия и Багата на финала на "ВИП Брадър"

Анелия и Багата на финала на „ВИП Брадър“

На финалната права Благой Иванов получи мисия да пее, както стана и с останалите в Къщата. От нелепата му изява на сцената обаче форумите откачиха и посочиха като виновна не кой да е, а чалга звездата Анелия.

Според масовото мнение тя въобще не си е дала зор да го подготви и да може той да впечатли публиката. „Тя през цялото време си лигавеше и се смееше на Багата!”, „Що за отношение и поведение, а да се беше постарала малко преди това…!”, „То даже и тя не се представи на ниво, явно сама не може да си представи добре песента.”, негодуват още почитателите на реалити предаването.

Оказа се, че в дъното на цялата история е отново…Златка! Питате се защо? А отговорът е, че тъкмо плейметката била нейният фаворит. Както знаем, силиконката се снима дори в един от последните й клипове. Според хейтърите Анелия нарочно издънила Багата, особено след като бившата му вече нямала никакви шансове да спечели, а двете искали да осуетят всички възможности на самбиста да грабне наградата.

Малко прекалено ни се струва и звучи като заговор, но е факт, че Благой стана по-скоро за смях, отколкото да накара хората пред екрана да се забавляват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар