АНЕЛИЯ прекали! Виж как цъфна на сцената (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Изпълнителката изнесе грандиозен концерт и втрещи публиката с мръснишката си визия

 

Анелия окончателно разби всички представи за себе си. Тя падна много ниско и се появи на сцената с толкова мини рокля, че…й се видя всичко. Публиката в близост остана шокирана от гледката, която тя разкри, пеейки разкрачена и мятайки главата си като обезумяла. Пайнерката изнесе грандиозен концерт в НДК, за да отбележи 10 години от своята кариера в чалгата, пише Hotnews.bg.

Анелия шокира в този вид

Хитовете й трогнаха силно феновете, които бяха дошли да я уважат специално за събитието. Те обаче станаха свидетели и на интимните й части без да са очаквали, че точно Анелия ще стигне чак до там и ще си позволи на този юбилей да се излага по подобен начин. Разбира се, паметливи подсказват, че това не са първите, нито ще са последните нейни изцепки. Анелия става все по-дръзка и вече с нищо не се различава от повечето свои колежки, които непрекъснато скандализират обществото с позорните си изяви.

Странното й поведение на сцената също учуди феновете

Снощният гаф на певицата, която сега е блондинка, беше запечатан на момента и вече се носи с бясна скорост във виртуалното пространство. Късата й фуста разкри повече от достатъчно, но Анелия, за която се шушука, че спи с женен мъж, толкова беше замаяна и възбудена…Явно въобще не забеляза какво се случва, а и не изглеждаше да й пука!

Някои дори я заподозряха, че е обърнала няколко чашки концентрат за смелост преди да се качи да пее пред почитателите си. „Държеше се неадекватно, не приличаше на себе си!”, „Като изтървана се чекнеше и залиташе…може би от вълнение?!”, гласят коментарите на изумените фолк маниаци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар