Анелия превъзпитава Ивон: Не искам да е кифла! (Вижте как се взе в ръце като майка)

Анелия превъзпитава Ивон: Не искам да е кифла! (Вижте как се взе в ръце като майка)
3.67 (73.33%) 3 votes

Анелия превъзпитава Ивон, не иска да е кифла

Анелия призна, че се е заела да промени поведението на дъщеря си. Изпълнителката превъзпитава наследничката си, като я убежадава, че е по-важно да има цел в живота и професия, която обича, а не как изглежда пред камерата.

14-годишната Ивон се превърна в сензация преди няколко години, когато хвана микрофона и изпълни няколко песни в едно от заведенията на баща си. И въпреки че има очевиден талант, напоследък предпочита да показва колко се е променила по отношение на външния си вид, а не толкова с вокалните си умения.

Анелия от своя страна защитаваше дъщеря си, като твърдеше, че гримът, прическите и муцунките пред камерите са нещо нормално за едно момиче на нейната възраст. Толерантното й отношение обаче приключи, след като наследницата й се появи със силикон в устните. Тогава певицата реши да сложи край на изцепките й.

„Говорим си за това, че трябва да има цел, професия, която обича и добро образование. На нейните години аз имах съвсем ясна представа с какво искам да се занимавам и какво да правя“, споделя изпълнителката.

Анелия и Ивон сн. Инстаграм

Анелия и Ивон сн. Инстаграм

Самата Анелия е изключително независима и след развода си с Коко Динев сама се оправя с всичко. Певицата си построи къща, отглежда дъщеря им и работи непрекъснато, за да осигури най-доброто за Ивон. Тя не крие, че момиченцето е най-голямата й радост и гордост. „Възпитавам я да цени стойностните неща, да не се влияе от външния вид на хората, а от качествата, които притежават. Уча я колко е важно образованието и добрата професия“, споделя още Анелия. Изпълнителката с гордост споделя, че наследничката й е пълна отличничка и е много музикална. Но все пак фактът, че Ивон все пак се влияе и от настоящите музикални тийн и фолк звезди също оказва влияние. И то сериозно при това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар