Анелия отново във война с Емилия (Увърта се около Коко Динев?)

Анелия отново във война с Емилия (Увърта се около Коко Динев?)
5 (100%) 1 vote

Анелия пак започна с номерата срещу Емилия

Анелия и Емилия подновиха войната помежду си

Анелия и Емилия подновиха войната си. Двете певици уж бяха заровили томахавките и по едно време обясняваха, че даже са приятелки, но очевидно всичко е било само за пред хората. В действителност двете така и не можаха да си поделят общия мъж Коко Динев като Емилия все още не може да преглътне факта, че колежката й е била омъжена за него.

aneliq emiliqЗа да има мир, бизнесменът дори беше престанал да кани бившата си на участия в култовото си заведение Кошарите. Въпреки, че Анелия е сред най-оборотните певици в бранша в момента и гарантирано събира публика. Този уикенд обаче тя изненадващо имаше участие в кръчмата, с което подсили слуховете, че в отношенията между Динев и Емилия има пукнатина.

Публична тайна е, че блондинката не желае бившата на мъжа й да се навърта около него, камо ли пък да пее в неговото заведение. А той да й плаща хонорар за това, предават от Hotarena.net.

Преди време Анелия дори реши да събере фен клуба си именно в заведението на бившия й мъж, само и само за да дразни съперницата си. Тогава Емилия успя да се наложи и в крайна сметка изпълнителката на „Генерал“ трябваше да си търси друго място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Анелия отново във война с Емилия (Увърта се около Коко Динев?)”

 1. Кристина

  мар. 02. 2016

  На коко единствената и първата жена това е прекрасната и красивата анелия. Тя е естествена. Тяло крака лице идеална жена. С коко много се обичаха. Бяха щастливи. Направиха прекрасна и пищна сватба. Беше сватбата на годината. Плод на любовта им е ивон. Емилия остави едно дете без баща. Сираче. Анелия беше прекрасна булка. Имака респект мечти. Защо накара ани да страда. Да ридае. Еми до кога ще се правиш на г жа динева невинната.

  Reply to this comment
 2. Кристина

  мар. 02. 2016

  Еми защо раздели прекрасната анелия с коко. И детето му ивон. Сега най вече се нуждае от баща. Който да бъде до нея. Те бяха прекрасна двойка. Един за друг. Бяха щастливи. До кога тази злоба върху ани. Тя първо му роди дете. Ани е прекрасен човек. Еми нямаше ли за теб други мъже. И да сте били влюбени той е имал вече дете. Да разбиваш сърцето на ивон. Ама ани. Да изгуби голямата си любов. Която толкова желала и мечтаела.

  Reply to this comment
 3. Кристина

  мар. 02. 2016

  Първата и единствена жена на коко е анелия. Тя първо му роди дете. Толкова много се обичаха. Влюбени и щастливи. Имаха респект мечти. Направиха прекрасна и пищна сватба. Беше сватбата на годината. Ани беше прекрасна булка. Еми до кога тая злоба към ани. Остави ивон без баща. Да е сираче. Ани да е без мъж да страда. Да ридае. Еми ани е естествена.тяло крака лице идеална жена. Няма ли други мъже за теб еми. Коко има дете и е обвързан женен за анелия.

  Reply to this comment
 4. Кристина

  мар. 10. 2016

  Какво толкова му харесвате на тоя коко. Парите ли. Ани и еми по големи плейбой и джентълмени има от коко. С повече разум и с повече пари. Той е възрастен за вас. Минал е през леглото на много ваши колежки. Еми какво напада ани. Тя е била женена щастливо за коко. И имат прекрасната ивон. Какво толкова се дразни еми. Защо да нямат отношения. Какво е виновна ани че мъжът на еми красимир й бита шута. Със сканАни

  Reply to this comment

Добавете коментар