Анелия отвя Благо Джизъса с холивудска усмивка (Вижте как блестят новите й зъби –Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата сложи в джоб Благо Джизъса с чисто нова холивудска усмивка

Анелия, която преди месец навърши 39 г си е подарила за рождения си ден холивудска усмивка. Фолк звездата се похвали с чисто нови фасети, с които не спира да се усмихва.

За новите зъби на певицата са се погрижили стоматолози-перфекционисти, които са постигнали перфектен ефект. Спокойно можем да отбележим, че за разлика от тези на Благо Джизъса, които бяха сравнени от феновете му с плочки за баня и с какво ли още не, нейните са направо съвършени.

Благо Джизъса ряпа да яде, певицата гоотвя с холивудската си усмивка
Снимки: Инстаграм

Феновете предполагат, че е пръснала 50 бона за фасетите, но от публикацията й е видно, че е платено партньорство и със сигурност от стоматологичната клиника  са й направили сериозна отстъпка.

Фолк дивата публикува снимки в профила си в Инстаграм, за да рекламира клиниката, поставила й фасетите и за да видят почитателите как изглежда с бисерните зъби.

Чаровната брюнетка сякаш не може да се нарадва на новата си придобивка и в новите й фотосесии ще я виждаме много повече усмихната.

Анелия сияе с новите фасети
Снимки: Инстаграм

Преди известно време Анелия бе набедена, че си е коригирала носа подобно на Камелия и Преслава.  Но тя опроверга  слуха и показа, че няма подобна естетическа корекция, предавт от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар