Анелия категорична: Коко Динев трябва да ми е на разположение! (Вижте как дразни Емилия)

Анелия категорична: Коко Динев трябва да ми е на разположение! (Вижте как дразни Емилия)
5 (100%) 1 vote

Анелия не пропуска случай да напомни на Емилия, че е била женена за Коко Динев

Анелия е категорична, че иска Коко Динев винаги да й е на разположение

Анелия заяви, че с Коко Динев винаги ще са свързани. Пред камерите на бТВ певицата не пропусна удобния случай да уязви втората жена на бившия си Емилия, с която уж заровиха томахавките. Но по всичко личи, че това е само за пред хората. Тъй като изпълнителката на „Генерал“ използва всеки удобен случай, за да натрие носа на колежката си.

Анелия с Коко Динев и Ивон

Анелия с Коко Динев и Ивон

В интервюто си за бТВ тя споделя, че винаги ще е свързана с Коко най-малкото заради общата им любов към дъщеря им Ивон. Без значение дали има хора, на които това не се харесва. Тя допълни още, че държи бизнесменът винаги да й е на разположение и много се дразни, когато той не й вдига телефона.

„Много мразя някой като не ми вдига телефона. Набрала съм му на Коко напоследък, само да ми падне. Звъня му, а той все: ”Ама, аз имам работа, зает съм!”. Казах му: „Ще ми вдигаш по всяко време!”, сподели с намигване за bTV изпълнителката на „Генерал”. Тя за проеден път обясни, че се е омъжила за Динев много малка – едва на 20, и че той я е направил принцеса.

Тя заяви още, че не е меркантилна, но когато има партньор очаква той да я прави щастлива с различни подаръци, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар