Анелия и Ники Михайлов заедно на рождения й ден (Тя призна за връзката им – Снимки)

Анелия и Ники Михайлов заедно на рождения й ден (Тя призна за връзката им – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Анелия проговори за отношенията си с Ники Михайлов

Анелия посрещна рождения си ден заедно с вратаря

Анелия и Ники Михайлов посрещнаха заедно рождения й ден! Певицата и вратарят бяха заедно в столичния клуб Мегами, в който звездата на Пайнер отбеляза подобаващо личния си празник. С което допълнително подхраниха слуховете, че имат връзка.

Анелия и Ники Михайлов преди месец

Анелия и Ники Михайлов преди месец

Нещо, за което се говори от години, но двамата упорито твърдяха, че са само приятели. Изглежда обаче изпълнителката е решила да опровергае тези слухове и да признае, че между нея и бившият на колежката й Алисия все пак има нещо. Поне по този начин феновете изтълкуваха думите й, че „Те най-добре си знаят какво има между тях“.

Иначе на празника си певицата се появи в ослепителна форма и чудесно настроение. Анелия бе облякла стилна червена рокля, обувките й бяха в същия цвят. Ники пък помоли да не го снимат. Но не е тайна, че от известно време насам той не пропуска нейно участие.

Преди седмица той цъфна в Мегами на предишното участие на звездата. Преди месец Ники пак бе засечен в същия клуб. Явно не става въпрос за съвпадения. Тогава Анелия разнежи Михайлов, като му пя на ухо, а той не спря цяла вечер да се навърта край изпълнителката и да си щрака селфита, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Анелия и Ники Михайлов заедно на рождения й ден (Тя призна за връзката им – Снимки)”

  1. Дидо

    юли 01. 2016

    Селска буца си е от всякъде и много тъпичка, каквото и да облече и каквото и да прави. Защо я би шута Коко? С този капут- зъбат кон с два леви крачола, са си лика прилика.

    Reply to this comment

Добавете коментар