Виж в чии обятия спипаха Анелия (ФОТО+ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Анелия изуми феновете си, защото попадна в прегръдките на доста атрактивен кавалер

 

Анелия лъсна в много гореща авантюра! Красавицата попадна в лапите на също толкова привлекателен кавалер и събуди любопитството на мнозина. Интимните сцени предизвикаха истински фурор в мрежата.

Анелия събуди любопитството на феновете си

Анелия събуди любопитството на феновете си

Феновете й побързаха да узнаят дали пък това не е новото гадже на Анелия, което тя толкова усърдно крие. Може би тъкмо заради тази тайнственост, с която Анелия държи личния си живот в сянка, тръгнаха какви ли не легенди. Истината е, че тези романтични моменти са от последното видео на певицата, което се завъртя навръх празниците.

Красавицата лъсна в доста интимни сцени с неизвестен партньор

Красавицата лъсна в доста интимни сцени с неизвестен партньор

„Виж ме сега” е с особено провокативен текст. Анелия се въплъщава в ролята на фаталната жена, за която бленува бившият й партньор. Русата звезда на „Пайнер” играе прелъстително пред камерата и определено успя да удари в сърцата почитателите си.

През изминалата 2012-та тя беше доста продуктивна и здраво поработи върху реализирането на хитове. Мнозина смятат, че това може да я тикне напред към победата и титлата „Певица на годината” да се окаже точно в нейните ръце. Дали това ще стане, ще узнаем съвсем скоро, но е факт, че Анелия не спира да владее публиката, която залага на чалгата за нощните си забавления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар