Защо Анелия отряза Гущеров?

Гласувайте за статията

Фолк певицата би шута на бизнесмена без дори да се замисли

От всичките звезди на чалга гилдията единствено фолк певицата Мария се върза на Християн Гущеров. Заради парите на милионерския син, изпълнителката ръсеше такива бисери по негов адрес в своите интервюта, че форумци още се заливат от смях като си спомнят.

Анелия може и да има по-високия изисквания към мъжете, но за Мария парите на Гущеров са достатъчни

Анелия може и да има по-високия изисквания към мъжете, но за Мария парите на Гущеров са достатъчни

„Той е млад, красив, висок, рус, синеок…“, изреждаше достойнствата на възлюбения си фолк звездата, а феновете й се чудеха дали не се е дрогирала или е препила. Колежката й Анелия избяга ужасена от невероятната „красота“ на милионерския син, който имаше неблагоразумието да я ухажва. Преди Мара Отварачката да се превърне в утешителна награда за депутатското чедо, една от най-кравите жени в поп фолка бе ужасена от вниманието му към нея. Фолк певицата и до днес с неприязън си спомня за ухажването на милионера.

„Редовно получавах огромни букети с цветя на адреса си, но не откликнах на поканите му за вечери”, признава Анелия. Изпълнителката категорично отказала дори предложенията му да я спонсорира, тъй като ясно си давала сметка, че Гущеров я иска в леглото си.

Феновете на певицата изпитват истинско облекчение, че любимката им има повече принципи от Мара Отварачката, която стана за смях с новото си гадже. И я поздравяват за вкуса й за мъже, който очевидно е много по-добър от този на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар