Анелия вдига сватба с милионер?! (Вижте кой е новият й избранник)

Гласувайте за статията

Менделсон за Анелия, певицата е влюбена до уши

Менделсон ще чуе скоро време Анелия, тъй като е влюбена до уши. Изпълнителката има нова любов и вече мечтае за сватба и дори второ бебе, гласят последните слухове.

Изкусителната изпълнителка от няколко месеца се среща с популярен бизнесмен, когото обаче крие от всички. Влюбената двойка не афишира отношенията си, а една от причините е, че изпълнителката не желае да става обект на излишни слухове и клюки.

Приближени до звездата обаче издават, че тя е силно влюбена и дори мисли за сватба. От три месеца е в сериозни отношения със сериозен бизнесмен, като го е представила и на дъщеря си Ивон.

Анелия обаче е категорична, че не желае да се появява с новия си любим в общественото пространство, тъй като връзките й, след като получават публичност, доста бързо изстиват. Това се случи и с широко коментирания й брак с бизнесмена Коко Динев. Само след няколко години двамата безславно се разделиха, заради безкрайните слухове по техен адрес.

Същата история се повтори и с Мартин Данона, с когото бяха заедно няколко месеца. Бизнесменът не издържа постоянно да ходят по петите му папараци и репортери, и се раздели с изпълнителката. Така Анелия се оказа сама.

За пореден път.

За трети път, фолк звездата получи удар от съдбата, след като се събра с Калоян Арсенов. Синът на бившата министърка Долорес Арсенова сякаш издържа най-дълго на обществения натиск, но й постави условие — кариерата или връзката им. Анелия призна в едно от редките си интервюта, че не обича да е зависима от никого, нито пък търпи да й се налагат. И в крайна сметка отново остана сама.

Анелия вдига нова сватба, влюбена е до уши

Анелия вдига нова сватба, влюбена е до уши

За новия си мъж, певицата казва, че е изключително любящ и отговорен човек. А дали ще успее да я заведе пред олтара, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар