Анелия вдига сватба! (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Анелия май ще бъде поредната пайнерка, която ще мине под венчилото за втори път.

По подобие на колежката си Мария, Анелия също гледа към втория шанс в брачното съжителство. Хитовата изпълнителка като нищо ще яхне вълната на влюбените ВИП красавици, решили да облекат бялата рокля. След като наскоро Джена официално стана госпожа, вероятно скоро ще говорим и за сватбата на Анелия.

Изпълнителката на „Гот ми е“ е била гост на сватба през уикенда и се похвали с фотос, на който държи булчинския букет. Както знае, традиция е младоженката да хвърля букета зад гурба си, а свободните дами да се борят да го хванат, за да са следващите пред олтара. Меракът на певицата явно е проговорил и тя се е наредила след соло момите и за нейно видно щастие е успяла да хване китката.

Съдейки по усмивката на лицето на Анелия, именно сватба е това, което иска. Иначе защо би се редила за букета? Тази постъпка и снимката с него много приличат на намек към мъжа на сърцето й, че още не й е късно да бъде булка отново и дори го желае наистина силно. А кой ще падне на колене пред нея, за да й предложи да я отведе от олтара?

След като се разведе с Коко Динев, от когото има дъщеря Ивон, Анелия спря да афишира личния си живот и никой, освен нея, не е особено наясно какво се случва в него. Раздялата с хазартния бос бе преди доста години, а след нея името на певицата бе спрягано официално само с Калоян Арсенов. Тя сама призна, че са заедно, но от тогава мина доста време, през което не се знае как се е развила връзката им, пише hotarena.net.

Анелия хвана букета и се размечта за сватба

Анелия хвана букета и се размечта за сватба

Вариантите са два – или двамата са още заедно и певицата мечтае вече да преминат на следващи етап във връзката си, или тя е срещнала нова любов, която е толкова силна и изпепеляваща, че иска да я задържи за себе си с подпис и вече да не я крие. А дали наистина след букета ще има сватба за Анелия, предстои да разберем.

Анелия и Калоян

Анелия и Калоян

Анелия и Калоян

Анелия и Калоян

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар