Без бельо? Какво има под полата на Анелия? (СНИМКА ОТБЛИЗО)

Без бельо? Какво има под полата на Анелия? (СНИМКА ОТБЛИЗО)
2.75 (55%) 4 votes

Анелия този път не е по превръзка, но май е забравила да си обуе гащите, коментират интернет потребители

Анелия

Какво има под полата на Анелия?

Анелия лъсна по къса рокличка без бельо. Това коментираха гости на софийския клуб, където певицата последно имаше участие. Изпълнителката на „Така ме кефиш” бе в мега къса бяла рокличка, за която дори нямаше нужда да се навеждаш, за да видиш с бельо ли е певицата.

Kliuki.net попадна на една по приближена снимка, на която изглежда сякаш Анелия не носи бельо. Може би твърденията на интернет потребители ще се потвърдят? Наистина ли не носи гащи певицата?!

Анелия

Има ли бельо Анелия?

Да забравиш да си обуеш бельото последно време е доста модерно сред чалга дивите. Емилия, Ани Хоанг, Камелия са само част от фолк певиците, които вече лъснаха без гащи в нета.

Самата Анелия преди време изтърпя голям срам, след като пя в препълнена дискотека с неонови светлини по дамска превръзка. Певицата не се беше съобразила с осветлението и хигиеничните приспособления лъснаха на неоновата светлина. Тогава Анелия се възпротиви защо са й снимали под полата, без да се замисли, че полата й беше една педя и всичко се виждаше.

Слава богу, сега превръзки не се виждат, но сякаш Анелия е забравила и гащите да си обуе. Вие кажете! Има ли бельо Анелия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Без бельо? Какво има под полата на Анелия? (СНИМКА ОТБЛИЗО)”

 1. Radoslav Radoslavov

  сеп. 11. 2012

  Точно от тази снимка никой не може да каже дали Анелия е със или без бельо! А дори и да е без бельо няма нищо шокиращо, имайки впредвид колко западни звезди като Камерън Диаз, Бритни Спиърс, Парис Хилтън и т.н. ходят без бельо! Не защитавам пайнерките, но си мисля че прекалявате с простотията, от която се опитвате да трупате популярност на жълтия си сайт! Въпреки, че ходенето без бельо е доста не хигиенично според мен, всеки има право да се облича, както му е удобно!

  П.С.
  И ако смятате по този начин да печелите популярност, пишете ми, срещу скромно заплащане ще ви предоставя снимки на споменатите звезди, на които наистина се вижда, че са без бельо!

  Reply to this comment
 2. Monika

  сеп. 11. 2012

  Не се знае дали има бельо, но от тази снимка не може да се прецени, защото това са краката й!

  Reply to this comment

Добавете коментар