Прилича ли на себе си? Виж АНЕЛИЯ без ГРИМ!

Гласувайте за статията

Това е любимата изпълнителка на хилядите почитатели на фолка

 

Анелия без грим трудно може да бъде опетнена със стотиците епитети, които често валят по адрес на дурги изпълнителки. Да, може да е изкривила физиономията си, но си е тя – естествена, приличаща на себе си и привлекателна.

Така изглежда Анелия без грим

Така изглежда Анелия без грим

Поне това е мнението, което преобладава сред потребителите, сблъсквали се с нейната натурална визия. Ето една снимка, която може да внесе малко светлина по въпроса. Всеки за себе си ще прецени и сподели впечатлението си.

Анелия в нощен клуб

Анелия в нощен клуб

Има и такива, които твърдят, че Анелия все повече залага на драстичните трансформация за различни клипове и участия. Затова според тях понякога разликата е съществено очебийна и коренно несъответстваща.

Е, трябва да умеем да правим разграничение между образите, в които се превъплъщават родните звезди, за да интригуват публиката и техния вид в ежедневието. В крайна сметка всеки си има вкус и има думата да определи дали любителката на безбройните фенове на чалгата може да се нарече и тук хубава?

Преди време ви показахме как тя изглежда като малка и в началото на кариерата си – тогава нямаше спор, а всички единодушно реагираха положително. Анелия си остава все така очарователна в очите на хората, и преди, и сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Прилича ли на себе си? Виж АНЕЛИЯ без ГРИМ!”

 1. Valentino Gatev

  сеп. 16. 2012

  Много си е гиздава даже..

  Reply to this comment
 2. Ели Станчева

  сеп. 16. 2012

  Aнелия съм я виждала на живо по анцунг и без грим искам да ви кажа че е много сладка и красива не се спряхте с вашите измишльотини Не че само е супер красива без грим а и е много мила и земна неща коитоповечето хора не притежават в днешно време

  Reply to this comment

Добавете коментар