Андрей празнува РД в Рим с Емануела (На същото място водещият заведе и бившата си преди години – Фото)

Гласувайте за статията

Андрей води гаджетата си на едно и също място

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов заведе половинката си Емануела Толева в Италия за рождения си ден. Вчера той стана на 42 години и са даде няколко дни почивка, след заснемането на втория сезон на „Съни бийч“. Толева споделиха няколко очарователни свои снимки от Рим, където по същото време се отзоваха и голяма група български артисти, начело с Владо Пенев, Захари Бахаров и Бойко Кръстанов за представянето на „Поетите“.

Влюбената двойка остави малкия си син Васил в София, както и сестрата-близначка на Емануела, която обичайно пътува с тях на почивки, както беше в Занзибар в началото на годината. Коментарът на Толева към снимките, на които са само двамата гласи: „Понякога е прекрасно!“, явно имайки предвид липсата на туристи във Вечния град. Андрей обича Рим и преди 10 години заведе там и балерината Маргарита Будинова, с която се утешаваше след развода със сръбкинята Даниела. Днес обаче той е щастлив с Емануела, а наскоро двамата честваха 5 години от началото на връзката си.

Андрей и Емануела

Снимка: Инстаграм

Брюнетката сподели нежен кадър с любимия мъж в профила си в Instagram, до който написа: „5! А сякаш беше вчера! Далеч не е достатъчно и нека е завинаги!“ Въпреки щастливата си връзка наскоро съдружникът на Иван Христов сподели, че не мисли да сключва граждански брак с майката на сина си поне засега, така че продължава традицията да води гаджета в Рим

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар