Андрей от Игри на волята грабна 100-те бона от шоуто (Вижте как ще изхарчи наградата – Снимки)

Любимецът на публиката грабна наградата от шоуто под носа на Симеон, който отнесе куп подигравки

Андрей от Игри на волята очаквано стана третия победител в шоуто. На финала казахстанеца успя да е пребори със Стратимир, Неделчо, Паулина и Симеон. Който до последно се боеше в гърдите, че той ще е големия победител.

Първите отпаднали от Арената бяха Дечо и Тими. Последва инфарктен трибой, в който един срещу друг се изправиха най-силната жена за сезона Поли, Отшелникът Симеон и маратонецът Андрей Гридин.

Певицата и соколарят постоянно си дишаха във врата и само секунди не стигнаха на Паулина да го отстрани.

Андрей обаче се оказа много по-подготвен, по-умел, бърз и сръчен и наистина грабна чека със 100-те бона под носа на своя съперник. Който до последния момент се мъчеше да покаже, че е най-силния мъж сред племената.

Снимки: Vbox7

Феновете на предаването бяха във възторг, че техния любимец спечели. Те казват за него, че заслужава победата защото е стойностен като човек и спортист. А за Симеон пишат: „…перчеше се, биеше се в гърдите, беше нахакан и нахален, но видяхме във вчерашната битка колко всъщност може. Той не се състезаваше с Андрей, състезаваше са е Паулина.”

Когато вдигна чека със стоте хиляди лева скромният победител се зарече, че наградата ще инвестира в бъдещето четиригодишната си щерка Алиса. Като се пошегува: „Ако жена ми позволи …”

View this post on Instagram

A post shared by 𝑬𝒍𝒊𝒛𝒂𝒃𝒆𝒕𝒉𝑽♱ (@elizabeth_vassileva)

Снощи участниците в Игрите приятно изненадаха феновете на социалната мрежа. Те се събраха да гледат заедно последни епизод и пуснаха тяхна обща снимка в личните си профили. На почитателите направи впечатление, че на кадъра липсва Симеон, който се сдоби с много хейт от зрителите към края на сезона, предават от Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.