Андрей Арнаудов спретна тузарско парти за първия рожден ден на сина си (Снимки)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов вдигна тузарско парти за рождения ден на сина си Васил, мъникът стана на 1 годинка

Андрей Арнаудов и Емануела Толева организираха празник за едногодишния си син. Те спретнаха приказно градинско парти за първородната си рожба.

Снимка: Инстаграм

Малкият мъж Васил, който е кръстен на дядо си е бил в центъра на купона. Украсата, на който била с много балони и естествено в син цвят. Майка му Емануела Толева рядко се появява пред фотоапаратите макар преди да беше модел.

Снимка: Инстаграм

Сега тя се е отдала единствено на семейството си и рядко пуска снимки на хлапето си. Което проходи още преди да е навършило една година. Снимките от рождения му ден показа лелята Доротоея Толева. Която бе една от главните героини в комедийния сериал „Господин Х и морето”  и винаги е плътно до близначката си Емануела.

Щастливият татко Андрей Арнаудов в момента е много зает тъй като стяга новия сезон на риалити шоуто „Фермата”. А освен това и активно е ангажиран с кампанията си за насърчаване на раждаемостта „ДНК”.

Снимка: Инстаграм

Аранудов като горд татко не пропусна да поздрави с първия рожден ден сина си Васил. Той написа прочувствено послание във Фейсбук. С което умили последователите си.

Продуцентът споделя, че ще даде всичко от себе си за да расте малкия жив и здрав, силен и смел. Като признава, че и двамата имат какво да научат един от друг, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар