Андрей Арнаудов призна: Ще ставам баща! (Вижте го с бременната Емануела)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов на седмото небе, продуцентът публично призна, че ще става татко

Андрей Арнаудов за първи път проговори за връзката си с Емануела Толева. Дори се похвали с бременната си половинка в социалната мрежа. И няма как да е друго след като първородното им дете е на път и бременното коремче на Еми вече много й личи.

Продуцентът споделя в интервю, че за никого не е тайна, че от две години има връзка с красивата спортистка. Той признава, че не е върл фен на гражданския брак, но по съществото си един подпис не означава семейство. Това, което прави двама души истинско семейство са децата, предават от hotarena.net.

Андрей, разчувстван от факта, че за първи път ще стане татко разкрива, че събитието , което ще се случи след няколко месеца го кара да се чувства готино, но и малко страшно. Въпреки, че има голямо доверие в половинката си появата на бебето го притеснява.

Той се безпокои защото случващото се не е напълно под негов контрол и му минават хиляди мисли в главата. Но смята, че когато обича и се разбира с жената, която ще го дари с наследник всичко ще е наред.

За Емануела казва, че тя е много добър човек и от нея се е научил на много неща. Осен всичко това тя ще бъде и прекрасна майка, смята Арнаудов. Който може да име опит в много други неща, но в бащинството все още е лаик.

Пожелаваме на двойката да им се роди живо и здраво бебе, което много да ги радва, а защо след това да не помислят и още деца!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар