Андрей Арнаудов показа порасналия си син (Ново фото на малчугана)

Андрей Арнаудов най-после показа сина си

Андрей Арнаудов най-после показа сина си. Тв продуцентът, който е и организатор на редица национални и благотворителни кампании, за първи път показа наследника си пред света.

Малкият Васил е копие на баща си и от ден на ден все повече заприличва на него. Малчуганът обаче много рядко се появява под прожекторите, тъй като родителите му яростно защитават личния си живот и семейното спокойствие от пресата.

Детето вече е на една годинка и е най-голямата радост на родителите си. Това е първо дете на продуцента, както и за бившата манекенка Емануела Толева.

Двойката се ожени малко преди раждането, на дискретна церемония в Пловдив, а скоро след това се появи и наследникът им. За разлика от повечето звездни бебета, двамата родители решиха, че няма да правят и сина си знаменитост. Вместо това двойката изключително рядко споделя снимки с него, пише hotnews.bg. Но при все това той е най-голямата им гордост.

Малчуганът е почти само малко по-малък от сина на Иван Христов и Ирина Тенчева — Самуил. Бебето е четвърто за многобройното семейство на двойката, която има три деца и от предишните си бракове. От дългогодишната си връзка с тв водещата Вихра Петрова, Иван има дъщеря — Ава. Ирина пък има две деца — Вирджиния и Спас от първия си съпруг. Двойката има и общ син — Самуил, който се роди няколко години след като се събраха официално. А в края на миналата година многобройното семейство приветства и сина на Андрей, който е най-добър приятел и съдружник на Иван от десетилетия насам.

Звездни сладури: Андрей Арнаудов и Емануела Толева показаха порасналия Васил сн. Интернет/Инстаграм
Звездни сладури: Андрей Арнаудов и Емануела Толева показаха порасналия Васил сн. Интернет/Инстаграм

В момента двамата продуценти са активно ангажирани с работата по новия сезон на предаването „Фермата“, както и на българо-македонското турне One Love Tour. А на половинките им се пада нелеката задача да се грижат за патиланското царство в Бояна, което често се прехвърля от едната къща в другата, тъй като двамата живеят врата до врата.

1 коментар
  1. h казва

    почти само малко по-малък………..това не го разбрах

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.