Андрей Арнаудов и Емануела показаха двегодишния си син (Вижте колко порасна Васил – Снимки)

Двегодишният Васил е супер  сладко хлапе и повече прилича на майка си

Андрей Арнаудов и половинката му, бившата моделка Емануела Толева ревниво пазят от светлините на прожекторите  личния си живот. Затова и снимките, на които са заедно в социалната мрежа могат да се преброят на пръсти.

В последно време обаче Емауела все по-често започва да си позволява да публикува семейни снимки в Инстаграм. На които са с мъника Васил.

Порасналият син на Андрей Арнаудов и Емануела Толева сияе в компанията на мама и тати
Снимки: Инстграм

Порасналото момченце, което носи името на починалия си дядо по бащина  линия стана на две годинки в края на май. Мъникът е с дълга къдрава коса като на мама и макар да е много рано да се определи на кого от двамата си родители повече прилича множество от фенове смятат, че е одрал нейната кожа.

Мъникът Васил има същата коса като на майка си
Снимки: Инстаграм

От кадрите може да се установи, че хлапето расте като щастлива дете.  Това личи по усмивката му, с която сияе на всичките фотоси, в компанията на родителите си.

Продуцентът Андрей и Емануела Толева са двойка в продължение на четири години. Наследникът им се появи на бял свят през 2018 г и след като новороденото навърши 20 дни, те го заведоха на море, предават от life.dir.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.