Андрей Арнаудов и Емануела показаха бебето (Първи снимки на новороденото)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов и Емануела с първа снимка на бебето, щастливите родители го показаха в социалната мрежа

Андрей Арнаудов няма как да не е на седмото небе след като най-сетне стана татко. Повече от пет дена продуцентът е в трепетно очакване да прибере вкъщи момченцето си и неговата майка.

Невръстното новородено вчера е изписано от болницата „Аджъбадем” където пое първата си глътка въздух. Малкия Васил Арнаудов, който носи името на прочутия  си дядо, който бе диригент вече е в своя дом. Заедно с родителите си.

Снимка: Инстаграм

Майката на бебето моделката Емануела Толева побърза да публикува първа снимка на сина си. Така направи съпричастни към голямото си щастие всичките си приятели и фенове. Които пък не закъсняха с поздравите към родителите и малкото им съкровище.

Емануела сподели радостта си с публикация под снимката. Като написа, че с появата си малкия Васил е направил живота по-смислен и по-хубав. Тя не забрави да благодари на целия екип на болницата, който е положил всички грижи детето да се роди живо и здраво.

Персонална благодарност получи и д-р Анна Боганова за всеотдайните грижи и професионализъм, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Андрей пък почерпи най-близките си приятели като спретна парти за раждането на сина си. Наздравици с таткото вдигнаха Александър Сано и кулинарят Ути Бъчваров. Актьорът и готвачът също са бащи от скоро. Явно са давали полезни съвети на Опосума, който е най-пресния татко от тях.

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар