Андрей Арнаудов заби знойна баскетболистка (Вижте коя е тя?)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов е с ново гадже, Опосумът е неразделен с красивата баскетболистка Емануела Толева

След един неуспешен брак и няколко провалени връзки Андрей Арнаудов хвърчи на крилете на любовта. Продуцентът отказваше да има сериозна връзка след като няколко пъти се опари. И бе решил да пренареди  и обмисли приоритетите в личния си живот.АндрейЕнамуела

Ситуацията обаче коренно се е променила. Само преди   два месеца очилатия Опосум се запознава с красивата Емануела. Която е бивша баскетболистка и моделка. И от тогава не се разделя с новото си гадже.

Ситуацията, при която Анрей се запознава с новата си тръпка е малко комична. Не я среща в някой тузарски бар. А край кофите с боклук. Облечен по домашно облекло – с анцуг и чехли и въоръжен с торба боклук тв водещия се осмелил да заговори красивото високо момиче. Което като него изхвърляло отпадъци. Така де, в любовта никога не знаеш от кой храст ще изскочи заек!

Емануела е знойна красавица. Тя има сестра близначка Доротея. Двете са тренирали професионален баскетбол. После са се впуснали в моделството, пише vsekiden.com. Двете сестри са прочуха в риалити формата на бТВ „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Малко след шоуто имаха и рубрика в магазинното предаване в същата медия „Тази сутрин“.

Новата любима на Андрей не само е голяма красавица. Но има и завиден ръст. Емануела е висока цели 181 см. Което поставя Опосума в малко незавидно положение. Но ако се обичат много на новото му гадже ще се наложи да скъса завинаги с високите токчета, смеят се техни приятели и им пожелават „Бон шанс!“

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар