МЕГА СКАНДАЛ! Виж какъв SMS прати Николета на Андреа!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова „нахрани” Андреа в SMS, певицата пък го публикува публично на стената си във Фейсбук

sms-Андреа-Николета

Николета пише СМС на Андреа

Лют скандал се разрази между доскорошните приятелки Андреа и Николета заради чифт очила. Макар че певицата вече уточни на стената си във Фейсбук, че не Николета копира нея и че първа Лозанова се е снимала с такива очила, войната очевидно продължава.

„Андреа спри да ме копираш!! Тази тъпотия е излезнала някъде не е от мен да знаеш” – това гласи SMS-ът, който Николета е изпратила на певицата. Снимка от злобното съобщение публикува самата Андреа на личния си профил във Фейсбук.

Николета - Андреа

Заради тези очила!

Изпълнителката на „Лоша” не е коментирала SMS-а, но за сметка на това феновете й са залели снимката с коментари. Ще оставим настрана подмятанията за правописа на Николета за думи като „излезнала” и прочие, макар че темата е също толкова пикантна.

Почитатели на Андреа яростно нападнаха бившата й приятелка. „Теди, как е възможно тази да ти пише такива неща. Не мога да повярвам”, възмущават се фенове.

Всъщност съобщението може да се разтълкува и по други начин, но заради правописа и липсата на пунктуация се получава двусмислица. Най-вероятно Николета е искала да каже на Андреа, че не тя стои зад думите „Андреа, спри да ме копираш”, които вчера гръмнаха в медиите. SMS-ът е бил един вид извинение от страна на Николета заради недоразумението. За съжаление правописът често може да ти изиграе лоша шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар