Честито! Кубрат Пулев ЗАБРЕМЕНИ Андреа?!

Гласувайте за статията

Фолк певицата се появи на участие със закръглено коремче

Фолк певицата Андреа приятно изненада феновете си на участие. Изпълнителката направо шашна със закръглено коремче по време на участието си. Блондинката се появи в силно впит тоалет, който ясно подчертаваше фигурата й. И ясно проличаваше, че изпълнителката е бременна.

Андреа чака бебе?

Андреа чака бебе?

Изглежда по време на романтичната почивка двойката не е обикаляла само забележителностите на Италия. Видимо закръгленото коремче на Андреа подсказва, че певицата вероятно е бременна.

Певицата направо сияе

Певицата направо сияе

Засега самата Андреа не е коментирала щастливото събитие, но се говори, че може наистина да е бременна. И тя и Кобрата са щастливи заедно и вече мислят за семейство.

Феновете на певицата също подозират, че Андреа е бременна. „Направо сияеше по време на концерта“, „Има нещо специално около нея“ коментират те.

Самата певица наистина грее на снимките и изглежда по-очарователно от всякога. А не е тайна, че всяка бременна жена изглежда прекрасно. Очевидно тази тайнственост и очарование се отразяват и на певицата. Която наскоро сподели, че вече си мечтае за сватба и бебе. И въпреки че се очаква сватбата на изпълнителката да е догодина, нищо чудно двойката да се венчае и по-рано. Особено ако коремчето на Андреа продължава да се закръгля и певицата потвърди, че ще става майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар