ШОК! Главата на Андреа увисна (ФОТО)

Гласувайте за статията

Кофти фотошоп остави изпълнителката без глава

Андреа увисна. Кофти фотошоп почти обезглави певицата, видяхме от Kliuki.net.Русата фурия на фолка изглежда е решила да се престори на по-слаба, но не е монтирала главата сиq както трябва на стройната фигура.

Андреа прекали с фотошопа

Андреа прекали с фотошопа

В желанието си да изглежда по-стройна, отколкото е всъщност, Андреа направо се оля. Мнозина се чудят кой е обработил толкова некадърно фотоса, че главата на певицата изглежда като висяща.

Измамата лъсна веднага, а по-наблюдателните дори заявиха, че тази стройна фигура съвсем не е на Андреа. „Колаж е!“, категорични са мнозина видели снимката.

Дали изпълнителката се е доверила на неподходящ човек или тя самата се е опитала да обработи снимката си, така и не става ясно. Факт е обаче, че главата на Андреа виси неестествено върху тялото й.

Това далеч не е първиятт случай, в който певицата прибягва до редакторската програма. Но в повечето случаи я използва било, за да скрие някое килце, или да прибави някой сантиметър към ръста си.

Този път обаче Андреа прекали тотално. Фолк дивата не само използва чуждо тяло, за да се изкара по-слаба, но и толкова нескопосно е поставила главата си върху него, че веднага бе хваната в крачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар