Андреа ужили Мария: С Гущеров се разведоха заради пари и изневери

Гласувайте за статията

Андреа жилна Мария и Николета с коментари за браковете им

Любопитно интервю даде фолк певицата Андреа в „Папараци“. Певицата, която наскоро получи приз за творчеството си в Германия, сподели, че е много щастлива в личен план. И не бърза да се омъжва. За сметка на това, не пропусна да захапе Мария и Николета за медийния цирк, в който превърнаха браковете си. Както и за това колко наистина са били влюбени.

На въпрос на Венета Райкова не се ли чувства изморена от ролята на вечна годеница, Андреа споделя, че е щастлива с Кубрат, дори без подпис. „За мен най-важно е да имам човек до себе си, когото обичам. А не да се оженя и като някои хора да се разведа след три години заради изневери, или заради някакви финансово неизяснени отношения“, допълни фолк звездата.

Когато Венета се опита да я попита има ли конкретен човек предвид, фолк певицата отрече да визира точно определени имена от своя кръг познати. Но мнозина останаха с убеждението, че визира именно Николета и Мария.

Изпълнителката бе в обкръжението и на двете брюнетки, като и двете имат доста злополучни бракове зад гърба си. За развода на Валери и Николета отдавна се говори, че двамата са сложили край на отношенията си, тъй като просто изстинали един към друг и Божинов потърсил развлечения другаде. Мария пък изнесе пред цяла България скандалните истории около развода си. Миньончето се ожали на всички, че си е тръгнала без пари от имението на Гущеров. А също и че не е получила никаква издръжка след раздялата им. А аферата му със Светлана Василева, само наля масло в огъня.

Андреа попиля Мария и Николета в "Папараци"

Андреа попиля Мария и Николета в „Папараци“

От своя страна Андреа е истински пример за щастливо семейство, макар и с Кубрат Пулев да не са женени. „Може да нямам мъж до себе си шест месеца в годината, но той е до мен, когато имам нужда от него. Истинският мъж не е просто физическо присъствие, а човек, с когото можеш да споделиш всичко“, казва още певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар