Андреа търси покой в Рупите след раздялата с Кобрата (Снимка)

Гласувайте за статията

Андреа се теши в Рупите след раздялата си с Кубрат Пулев

В чудото и надеждата на просветлението се уповават Моника Валериева и Андреа. Двете хубавици не са като всички останали моделки и певици и вместо на пазар приятелките отидоха до Рупите, за да търсят изцерение и опрощение на греховете си.

Приятелките са силно вярващи и правят пътуването, за да открият мира и спокойствието след изминалите бурни месеци, през които преминават.

Андреа и Моника пристигат преди дни в Рупите и прекарват целия ден в изучаване на живота на пророчицата, като не пропуснаха да пуснат монети за късмет в кладенеца в местността. След това приятелките посещават храма в комплекса, както и къщата на Ванга, където са запазени автентичните легло и маса на пророчицата.

Андреа

Снимка: Инстаграм

По време на цялата им разходка Валериева и певицата непрестанно споделят кадри от местността в мрежата, като снимат паметните плочи на пророчицата, както и последните думи, изречени от нея. По всичко личи, че двете са намерили търсения мир, като, преди да отпътуват обратно към столицата, двете се снимаха за спомен в митичната местност.

Самата Моника споделя, че вярва в Бог и въпреки мащабния обир, на който стана жертва, дупничанката продължава да гледа оптимистично към бъдещето си. „Пари се изкарват“, заключи Моника дни след обира, в който й отмъкнаха над 90 000 лв. и скъпи часовници и накити.

Друг е въпросът как може да е хем православна християнка, хем да вярва в пророчества, които вярата категорично отрича и реално са несъвместими.

Андреа също има причина да отиде до митичната крепост. През последните месеци певицата преживя драстична промяна в личния си живот след раздялата с Кобрата. Въпреки това тя стоически пази достойнство и мълчание по темата и от това, което споделя, продължава напред с живота си, без да съжалява. Въпреки това двете със сигурност имат основателни причини, за да потърсят мира в Рупите, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар