Андреа със сватбен подарък за 200 бона? (Вижте как я изненада Кобрата)

Гласувайте за статията

Фолк певицата Андреа хвърчи с чисто ново Порше, Кобрата направил сватбен подарък за своята любимаАндреа с порше за 200 бона

Андреа яхна Порше за шеметната сума от 200 бона. Певицата е засичана по софийските улици да хвърчи с бясна скорост с возилото по последна мода.

Кубрат направил подарък на своята изгора и всички смятат, че това е неговият сватбен дар. Лъсквият джип е толкова скъп и е последен поръчков модел, че Кобрата направо изумил Андреа с великодушния си жест.

Поршето на певицата е снабдено с всички възможни екстри и палавата блондинка не може да му се нарадва. Предишната й кола е от същата марка, но от по- обикновен модел.

А всичките колежки на Андреа не спират да й завиждат. Хем Кубрат я глези с най-скъпите подаръци, хем ще мине под венчило с такъв щедър мъж.

Бъдещият жених решил, че е време неговата любима да яхне нещо по така. А в светските среди шушукат, че не случайно Пулев се е изръсил с такава солена сума.

Отдавна в медийното пространство се говори за женитба на звездната двойка. Дори, се пусна слух, че Андреа е бременна. Съвсем нормално е  сватбата на 2016 година да е на Андреа и Кубрат.

Със сигурност предстоящото отиване на Андреа и Кубрат пред олтара ще е най-бляскавото светско събитие за идващата нова година.

И ако фолкаджийката се кефи на супер тузарския джип Кубрат го раздава много по скромно. Той се вози на стария си автомобил и няма мерак да го сменя.

Боксьорът се занимава с новия си бизнес, а именно спортния център, който откри с брат си. Цялото му внимание било насочено на там. Всички свободни средства Кобрата влагал там и се надявал бизнесът му да просперира.кубрат

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар