Андреа стигна дъното. Унижава асистентката си за 700 лв. на месец!

Гласувайте за статията

Андреа падна много ниско, унижава асистентката си за 700 лв на месец

Поп фолк фурията Андреа сгафи с отношението си към личната си асистентка. Запознати споделят, че много често половинката на Кубрат Пулев я обижда и третира едва ли не като човек втора ръка.

Андреа

Андреа падна много ниско, унижава асистентката си

Но за хората, с които работи Андреа, това не е изненада. С почти всички тя се държи като цербер, твърдят от Hotarena.net. Но е особено безкомпромистна към личната си асистентка Моника и за да я унижи, се обръща към нея с друго име – Минка. Тя й е виновна за всичко. За гафовете на Андреа, за лошото й настроение, за това, че понякога се е сдърпала с Кобрата. Едва ли не за всички земни грехове момичето трябва да търпи унижения срещу седемстотин лева месечно.

За певицата Моника е една обикновена провинциалистка, макар че това да не си от София съвсем не е обида, нали самата Андреа не е кореняк софиянка, а е от китната провинция, родът й е от Сапарева баня. Такова отношение прилича на някой комплексар и неуспял в живота, а не на певица с огромно самочувствие, но знае ли се…

Андреа

Възможно ли е миловидната блондинка да е такъв цербер

Близки до асистентката споделят и един изключително скандален случай. При поръчка на храна в заведение, Моника пропуснала да предупреди сервитьора, че великата Андреа не обича лук в салата. Побеснялата певица втрещила всички в заведението с неадекватната си реакция при вида на невинния зеленчук. Разкрещяла се, накарала момичето да махне от салатата въпросния лук и пред очите на всички да го изяде.

Всички се чудят възможно ли е някой да е в състояние да понася споменатите капризи и терора на блондинката, при положение, че едва ли не денонощно се грижи за нея срещу мизерните, за възможностите на Андреа, седемстотин лева на месец. Самата певица се хвали, че взима минимум по седем бона на час за участие по заведенията, често на плейбек. И ако всичко това е истина, защо асистентката все още не си е вдигнала шапката и да зареже всичко.

Смятащи себе си за вътре в нещата твърдят, че и това ще стане, но последствията няма да са лицеприятни за Андреа, тъй като ще лъснат пикантни подробности от личния й живот. Не че не се знаят най-пикантните й истории…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар