април 23, 2024

Андреа след скандалите с Кубрат: Личният живот вече е без значение за мен! (Певицата отказа да разкрие дали пак е с боксьора)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-sled-skandalite-s-kubrat-lichniyat-zhivot-veche-e-bez-znachenie-za-men-pevicata-otkaza-da-razkrie-dali-pak-e-s-boksyora/162503 Kliuki.net
Андреа след скандалите с Кубрат: Личният живот вече е без значение за мен! (Певицата отказа да разкрие дали пак е с боксьора)

Андреа е готова скоро да стане майка

С лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след 34-тия си рожден ден. Блондинката пушеше електронна цигара и отговаряше на въпроси на фенове, сред които и интимни. Бившата пайнерка не се подразни, но пък разясни, че тъй като вече си е изпатила от разкриване на личния си свят, смята оттук насетне да го запази за себе си. „Много е лично”, отвърна Андреа, когато фенка я попита дали с Кубрат Пулев са заедно. Изпълнителката на „Полудей” изтъкна, че е много неприятно, когато чете статии за себе си, в които се описват даже и чувствата й. Затова вече искала това, което се случва в личния й живот, да си остане само за нея. Смята, че колкото по-малко хора знаят за сърдечните й вълнения, толкова по-спокойна и щастлива ще е. И все пак Андреа изненада с откровение: „Мисля, че личният живот вече за мен няма такова значение... Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната тема, цел в живота в момента. Така че всичко останало вече няма значение за мен”, отсече пухкавата блондинка. Андреа представи преди дни песен на испански език, а в разговора с почитатели сподели, че подготвя и попфолк песен за пролетта. Освен това искала да записва и на руски език, но за да звучи по-добре и да пооправи акцента си, смята да ходи на уроци. [caption id="attachment_176885" align="aligncenter" width="290"]Андреа и Кубрат Пулев Снимка: Инстаграм[/caption] Въпреки че изтъкна решението да пази в тайна любовните си трепети, на рождения си ден Андреа сподели стори в инстаграм, в което е държи доста окосмена мъжка ръка. Съвсем естествено, стартираха предположения, като повечето отхвърлиха варианта ръката да е на боксьора Кубрат Пулев, с когото бяха дълги години заедно и се разделиха доста бурно. И в лайфа й почитателите продължиха да задават лични въпроси, макар че певицата бе категорична, че не иска такива. Все пак тя отговори на някои от тях. „Мисля, даже искам”, сподели Андреа, когато я попитаха дали мисли скоро да стане майка. По-късно блондинката допълни, че би искала да има момче. Тъй като Андреа включваше почитатели на живо на случаен принцип, което винаги предполага някакъв риск, се натъкна и на провокатор. В края на лайфа младеж, който сподели, че пийва уиски, отправи доста неприличен, дори вулгарен въпрос към певицата. Учудващо, Андреа нито се ядоса, нито повиши тон. Дори не трепна, просто отвърна: „Нали знаеш, че сега ще трябва да те изключа?”. После, докато избираше друг почитател за видео разговор, тя поясни: „Момчето е пийнало, незадоволено на всичкото отгоре”. Искала позитивни разговори, а пък въпросният младеж решил да си излее простотията, защото нямал какво да прави. „Не мога да разчитам само на позитивни хора, има и негативни. Алкохолът не е решение”, допълни Андреа. Тя дори се пошегува, когато включи на живо поредната почитателка: „Нали няма да ми задаваш перверзни въпроси?”, пише hotnews.bg.