Андреа си прави бразилско „Д” и си коригира бюста (Певицата пусна фото от клиниката)

Гласувайте за статията

На нови корекции се подложи фолк певицата, не е доволна от гърдите и си прави бразилско дупе

Най-сетне се разбра защо Андреа е постъпила в турска клиника. Бившата половинка на Кобрата иска да е по-сочна и пищна. Фолк звездата си слага импланти в задните си части за около 10 хил лева. Такава била цената за глутеновите импланти, които й били поставени за около един час. Самата процедура с този вид силикон не била много продължителна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

 

В клиниката в Турция, в я която Андреа влезе за нов тунинг е известна с това, че пациентка на пластичния хирург била и Моника Валериева. Която запознала фолкадижйката със светилото на естетичните корекции.

Певицата от дни се подвизава при комшиите в Турция. Тя се показа от клиниката където освен, че се сдоби с бразилско дупе си коригира и гърдите. Тя не била доволна от последния си силикон, който скоро си сложи  и затова претърпя нова интервенция, предават от ХотАрена, позовавайки се на „България днес“.

Блондинката споделя, че бюста й много изскачал и не се чувствала удобно с него. За три, четири дни тя ще се възстанови и смята, че сега ще бъде отново като в собствената си кожа. А професор д-р Онур Егемен бил очарован от ВИП пациентката си, издават запознати. Която преди часове показа в стори в какъв луксозен апартамент е настанена в клиниката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар