Андреа се слага на Кобрата: Той е по-добрият боксьор! (Певицата се показа тъжна и сама от Лондон – Снимки)

Гласувайте за статията

Мачът на Кубрат Пулев се оказа доста натоварващо преживяване за Андреа

След като русокосата певица реши да присъства на мача на Кобрата със световния шампион, доста въпроси възникнаха в медийното пространство. Както изглежда, старата любов ръжда не хваща и Андреа и Кубрат все още вървят нанякъде – заедно. Именно боксовата среща се оказа възможност да изгладят отношенията си и като една достойна половинка певицата съвсем естествено бе в залата. Само че това, което ни впечатли, бе крайно нещастният вид, който имаше тя.

Тъжна и сама – такава се показа Андреа от залата

Тъжна и сама – такава се показа Андреа от залата
Снимка: инстаграм

Тъжна и сама – така изглежда Андреа по време на мача, пазейки мястото си достатъчно отдалечена от останалите хора. Разбира се, резултатът от битката донякъде бе очакван, но очевидно нагласите на русокосата дива са били на други полюс – за победа. Явно от тук идва и разочарованието ѝ. Въпреки убедеността си, че Кубрат Пулев ще надвие съперника си, в крайна сметка реалността се оказа далеч по-жестока.

Кубрат Пулев не успя да спечели

Кубрат Пулев не успя да спечели
Снимка: инстаграм

Присъствието на фолкфурията в залата за някои изглежда необяснимо след всички циркове, които двамата си причиниха. Публичното унижение, изневерите, нашумялата тайна любов на Пулев – всичко това имаше негативно влияние дори върху начина, по който певицата преживя ситуацията. Явно миналото е загърбено, щом тя намери сили да го придружи и да му бъде подкрепа в в мача с Джошуа. Освен това Андреа се изказа и необичайно ласкаво за Кубрат.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор“, цитира я plovdiv24.bg, позовавайки се на включването ѝ в ефира на „Нова телевизия“. Думите ѝ могат да се тълкуват като пореден жест на прошка спрямо Пулев, а всички знаем, че той има доста трески за дялане. Дали самата Андреа съжалява, че е била на мача, не е ясно. Нещастният ѝ вид обаче може би идва да покаже, че не се е чувствала съвсем на мястото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар