Андреа се селфи соло в спалнята! Кобрата я заряза

Андреа се селфи соло в спалнята! Кобрата я заряза
5 (100%) 1 vote

Андреа го дава соло в спалнята. На пуснатото в мрежата селфи я виждаме сам самичка на това място за двама

Напоследък Андреа почти не се появява с Кобрата. Освен, че двамата не се показват заедно на публични места, то певицата от доста време не е пускала и общ актуален техен фотос. А и почти прекъсна изявите си в мрежата. Сякаш иска да се скрие от любопитните погледи.

Андреа

Андреа сама в спалнята

И защо ли? Защото явно нещо куца в техните отношения. Слухове отдавна ги разделят и е много вероятно това вече да е факт. Но Андреа се опитва да скрие истината от всички.

Дори преди време се похвали с романтична почивка на морето заедно с боксьора като качи тяхна обща снимка в мрежата, която се оказа с едногодишна давност, твърдят от Hotarena.net.

Андреа не се е появила и на празнинството за тридесет и четвъртия рожден ден на Кубрат. Доста знаково отсъствие  и признак за  настъпил разрив между тях.

Андреа

А бяха щастливи заедно

Отдавана се говори, че поп фолк изпълнителката е недолюбвана във фамилията на Кобрата. Брат му Тервел не можел да я понася и двамата взаимно се избягват. Говори се, че по всякакъв начин се опитвал да убеди брат си, че Андреа не е за него. Многократно му давал съвети да зареже екстравагантното си гадже и накрая успял, този слух битува от известно време в публичното пространство.

Подобно бе и поведението на половинката на Тервел – Диана. Самата тя активна спортистка, подвластна на режими и дисциплина, не можеше да приеме за нормално изцепките и бурния нощен живот на Андреа. Но напоследък се заговори за затопляне на отношенията между половинките на двамата братя, че двете едва ли не вече са първи дружки. Дори се коментира, че това сближаване ще повлияе пложително на отношенията между певицата и боксьора.

Да, ама не. Засега Андреа го дава соло дори в спалнята.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар